És més senzill del que sembla


  • Comparteix:

guim.pros

Guim Pros


Publicat: el 6/gen/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Un bon amic deia, en la seva última columna que setmanalment escriu al 'Diari de Sant Cugat', que 'quatre parets i uns lavabos desencallarien moltes activitats'. Deu ser perquè la seva experiència d'anys i panys de muntar activitats culturals de tot tipus l'han dut a haver d'estar constantment negociant amb l'Ajuntament, a jugar a un estira-i-arronsa per veure on es podrien fer, fins a quina hora, de quin material es disposaria...

I és això, amics i amigues, el què no pot ser. És d'aquí d'on ve la metàfora de les 'quatre parets i uns lavabos'. Però és que podríem anar un xic més enllà: a la nostra ciutat tenim una gran quantitat d'equipaments públics que no fan necessari haver de pensar a construir res de nou. Hi ha un grapat d'escoles que les tardes i els caps de setmana podrien ser d'allò més útils. Fins i tot hi ha un grapat d'espais privats amb una clara vocació de servei públic que de ben segur també es podrien utilitzar.

En el fons, només cal posar-hi un xic d'imaginació (tampoc gaire, eh?), una mica de voluntat política i un molt de sentit comú per tal que allò que a tots i totes ens fa sentir orgullosos i orgulloses de ser santcugatencs - les seves entitats, allò que fa que alguns s'omplin la boca quan parlen de la nostra ciutat - puguin portar a terme activitats de les quals, al cap i a la fi, ens beneficiem tota la població.

Ara comença l'any, aviat arribarà el nou pla d'equipaments i, amb ell, una bona oportunitat per donar respostes a moltes preguntes i reclamacions eternes. En el fons, però, tot és molt més senzill: tan sols cal saber planificar les vuit o 10 activitats fixes que hi ha cada any a Sant Cugat, debatre entre tots on es podrien encabir amb prou antelació i, com diria aquell, 'misteri resolt!'

Una abraçada a tothom, molt bon any 2012 i que els Reis Mags siguin bons!

GUIM PROS és portaveu de la CUP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.