Gràcies


  • Comparteix:

Miquel Herrada

Miquel Herrada


Publicat: el 21/feb/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

És mèrit vostre. Dels que cada dia ens visiteu per informar-vos del que passa a la ciutat. Dels que llegiu les columnes d'opinió i polemitzeu amb els nostres opinadors. Dels que mireu els nostres vídeos per viure intensament l'activitat dels caps de setmana.

ESCOLTA-HO

Gràcies a vosaltres, avui tenim més audiència que mai (32.725 usuaris únics al gener) i liderem el rànquing local de mitjans digitals en català. Si mirem la llista de diaris digitals catalans sense edició en paper, Cugat.cat ocupa la vuitena posició absoluta. Poca broma!

Però hi ha una dada que passa més desapercebuda i que és clau per entendre la importància dels mitjans locals en general, i de Cugat.cat en particular. Si reordenem el rànquing en funció de la relació entre audiència i població a la qual es dirigeix el mitjà, trobem sorpreses. Tots els mitjans generalistes d'abast nacional reculen posicions mentre que els mitjans locals i comarcals avancen. Cugat.cat, amb més d'un 40% de penetració sobre la població a la qual s'adreça (85.000 persones), passa a ser el segon mitjà de tot el rànquing.

Això vol dir que els mitjans locals, i Cugat.cat en concret, aconsegueixen connectar d'una forma molt potent amb la ciutadania, contribuint a relligar la trama social de la comunitat en la qual s'inscriuen.

Gràcies per fer-ho possible.

MIQUEL HERRADA és periodista i director de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.