La botiga de Cugat.cat


  • Comparteix:

Miquel Herrada

Miquel Herrada


Publicat: el 20/mar/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquesta setmana hem estrenat 'La botiga de Cugat.cat', un nou espai online on posarem a la venda en DVD una selecció dels programes audiovisuals del grup de comunicació multimèdia.

ESCOLTA-HO

La iniciativa ha nascut de l'interès de molts santcugatencs per endur-se a casa una còpia dels vídeos de Cugat.cat, especialment d'esdeveniments socials o culturals amb una elevada participació ciutadana. Tot i que els continguts de la botiga també estan disponibles a la xarxa i en obert, com correspon a un mitjà de titularitat pública com el nostre, hem detectat que hi ha un segment de la demanda que reclama tenir els continguts en suport físic i ara donem resposta a aquesta demanda.

D'aquesta manera, donem una 'segona vida' a alguns dels nostres continguts, fent-los més rendibles, i satisfem la demanda de part dels usuaris per tenir una còpia a casa, per mirar-la en família sense dependre d'una connexió a Internet.

'La botiga de Cugat.cat' ha nascut fa poc i el seu contingut s'anirà ampliant dia a dia. Us convidem a entrar-hi i fer la vostra tria!


MIQUEL HERRADA és periodista i director de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.