Unió més enllà de Duran


  • Comparteix:

maria.vila

Maria Vila


Publicat: el 16/abr/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Només cal fer un cop d'ull al web d'Unió Democràtica de Catalunya per adonar-se de fins a quin punt s'ha convertit en el partit de Duran i Lleida. 'Duran ha dit que...', 'Duran afirma...', 'Duran adverteix...'. I així des de fa més de 30 anys.

Sense tenir oposició de cap mena, l'etern diputat a Madrid ha fet i desfet com li ha vingut de gust, més o menys dissimuladament. I com a 'político mejor valorado del Congreso' ens l'hem anat empassant mentre els altres partits han renovat lideratges unes quantes vegades.

Amb Josep Maria Vila d'Abadal, UDC té l'oportunitat de fer honor a la seva història i tornar a ser el partit democristià que no té cap vergonya de proclamar-se independentista. La política catalana necessita gent valenta a tots els seus fronts que sigui capaç de posar-se a treballar més enllà del propi partit. Les organitzacions polítiques, siguin del color que siguin, no tenen cap sentit si no es posen al servei d'alguna cosa que les trascendeixin. Això sembla obvi, però no sempre s'ha tingut tan clar. En un país tan mancat de prespectiva, que un home com Vila d'Abadal aspiri a liderar Unió és una bona notícia. Per fer fora el Duran després de tants anys, per tornar a posar UDC al lloc que es mereix, per sumar la democràcia cristiana al projecte independentista, sense embuts. Esperem que els militants d'Unió de la nostra ciutat sàpiguen estar a l'alçada.

MARIA VILA és estudiant de Dret



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.