Bon Sant Jordi a tothom!


  • Comparteix:

guim.pros

Guim Pros


Publicat: el 20/abr/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Carrers plens de gent que passegen amunt i avall. No és un dia festiu però ho podria semblar. El que segur que és, és un dia de festa amb totes les de la llei. Ens passem un grapat d'hores al carrer, intentant fugir de la feina a la mínima que podem, per oblidar-nos ni que sigui durant una estona dels maldecaps del dia dia. I ho fem per submergir-nos en la cerca d'aquell llibre que hem pensat que de ben segur que li agradarà a la nostra parella, al nostre fill o filla, als nostres pares o als nostres avis, a algun amic o amiga...

Costa pensar que cada dia hauria de ser Sant Jordi, però no em negareu que no seria bonic. La Maria, de fet, sempre em diu que si ella hagués d'escollir un dia de festa a la feina, de ben segur que escolliria aquest. No sé si als llibreters i llibreteres els hi agradaria que fos festa...! Però ben mirat, si els del PP encara ara van desitjant 'bona Pasqua' a tothom, per què no podem desitjar que cada dia sigui Sant Jordi? Tot és qüestió de gustos i preferències...

Sortim al carrer conscients que formem part d'una col·lectivitat que té una llengua ben viva que li dóna cohesió i que té un munt de grans escriptors i escriptores.

Que la diada de Sant Jordi serveixi d'homenatge al català i a tota la gent que escriu en català i que sigui un dia de 'ressaca' agradable gràcies a la segura victòria del Barça contra el Madrid de demà.

Al cap i a la fi, a la vida sempre guanyen els bons. Ja ho diu la llegenda de Sant Jordi...

GUIM PROS és portaveu de la CUP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.