Innoticmatica a Cugat.cat


  • Comparteix:

Miquel Herrada

Miquel Herrada


Publicat: el 12/mar/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquesta setmana hem presentat públicament el projecte Innoticmatica, fruit de la col·laboració entre Cugat.cat i l'Associació d'Empresaris de Cloud Computing de Catalunya (ACECCAT), amb seu a la nostra ciutat.

ESCOLTA-HO

Es tracta d'un nou programa sobre tecnologia - en concret, sobre aplicacions al núvol - dirigit a la petita i mitjana empresa i a la ciutadania en general.

L'objectiu d'Innoticmatica és doble: d'una banda, visualitzar un sector econòmic emergent que pivota en bona mesura sobre pimes i que té en la nostra ciutat i l'entorn del Catalonia Innovation Triangle (CIT) un ecosistema propici; de l'altra, acostar la tecnologia a tothom, oferint continguts especialitzats sobre les TIC però fent un esforç per ser didàctics i accessibles.

El resultat d'aquesta aposta, que també és interessant pel que té d'experiència de col·laboració entre un grup d'empreses privades i un mitjà de comunicació públic, es farà palès aquesta mateixa setmana. Com no podia ser d'una altra manera, Innoticmatica es podrà seguir a Cugat.cat per Internet i a través de les xarxes socials.

Si us interessa estar al dia de les noves aplicacions al núvol o voleu aprofitar les TIC per reorientar el vostre negoci, Innoticmatica és el vostre programa!

MIQUEL HERRADA és periodista i director de Cugat.cat
@MiquelHerrada



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.