L'avinguda Baixador no serà una via ràpida


  • Comparteix:

pere.casajoana

Pere Casajoana


Publicat: el 17/jun/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A finals d'aquest any finalitzaran les obres de soterrament de les linies d'alta tensió de Valldoreix Mirasol, un antic anhel veinal que podrem visualitzar proximament.

El neguit legítim que poden tenir els veïns de la zona és: I ara què? Com ha de ser la urbanització d'aquesta avinguda? Quan es durà a terme?

Vagi per endavant que l'Avinguda Baixador MAI serà una via ràpida que uneixi els túnels de Vallvidrera amb l'AP7. Ans al contari ha de ser un carrer més de Valldoreix I ha de ser un carrer més de Mirasol.

Sempre hem defensat que tant Valldoreix com Mirasol tenen una estructura de carrers més proper a l'esquema d'arbre que a la quadricula, que els carrers son per anar a un lloc determinat dins del veïnat i no son de pas per a creuar únicament els barris. Aquesta avinguda baixador, un cop urbanitzada, farà a més una funció homogeneïtzadora del trànsit dels dos barris.

Quan està prevista la seva urbanització? Aquesta tasca no està prevista en aquest mandat, que finalitza el maig del 2015, a partir d'aquesta data. A qui correspongui haurà d'encomanar els estudis i projectes corresponents, però sempre amb les premises descrites en aquestes linies i amb el consens dels veïns i veïnes.

Tant l'Ajuntament de Sant Cugat i l'EMD de Valldoreix han fet un gran esforç econòmic per a dur a terme el soterrament. El primer pas i més difícil el veurem aviat. Pel segon, encara haurem d'esperar un temps.

PERE CASAJOANA és regidor d'Urbanisme i Obres i membre de CiU



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.