La CUPcake


  • Comparteix:

guim.pros

Guim Pros


Publicat: el 11/oct/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La Núria May, una gran cuinera i bona amiga, em va passar, fa uns dies, una recepta molt interessant. Dedicat a ella i amb el seu permís i molt d'amor, aquí la teniu. A veure si tots plegats som capaços d'endolcir la lluita i la revolució!

INGREDIENTS (per a 7-10 milions de persones):

2 cups de polítiques socials (preferiblement de tipus sanitat i educació) FARINA
2 cups de sostenibilitat (si en teniu d'ecològica millor) OUS
4 cups d'independentisme ( preferiblement del basat en la llibertat dels pobles, si ho proveu de fer amb independentisme econòmic us quedarà menys dolç) SUCRE
1/2 cups inclusió de minories (Hi donen bon gust els homosexuals i un polsim d'immigrants per donar color) SUCRE AVAINILLAT/XOCOLATA*

ELABORACIÓ:
1. Ajunta l'independentisme amb la solidaritat en un bol assembleari i cal batre-ho amb un batedor de mà fins que pugi al doble del seu volum inicial.

2. Afegeix les polítiques socials passant-les per un sedàs de bona gestió per tal que quedin ben repartides i sense grumolls corruptes.

3. Barreja el conjunt amb sensibilitat artística perquè no es baixi el batut.

4. Afegeix la xocolata i el sucre avainillat de tal manera que quedi ben integrat en
el conjunt.

5. Posa en un motllo de la forma que es decideixi (per democràcia directa) i introduir al forn preescalfat amb actes de rebel·lia al carrer a 180 graus.

6.- Deixa coure fins que sigui ben daurat. Es pot comprovar la cocció punxant el centre amb un ganivet de referèndum per veure que no quedi res per coure.

Deixa-ho refredar i no ho mengis mai calent ja que pot fer mal de panxa. Se serveix tallat a parts iguals per tothom

- No us espanteu si malgrat els esforços la immigració se'n va a baix de tot, una solució pot ser fer el pastís més pla i així quedarà tot més ben repartit.

Una abraçada Núria i espero que ho proveu de fer a casa ! Quan hàgiu acabat , tasteu-ho i estareu més a prop de la CUP...

GUIM PROS és portaveu de la CUP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.