Repartim castanyes!


  • Comparteix:

guim.pros

Guim Pros


Publicat: el 1/nov/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Castanyes pels qui abaixen els impostos del joc per permetre que Catalunya esdevingui un gran casino amb l'excusa del 'estem en crisi' o 'és una entrada fàcil d'ingressos'. Si aquesta és la resposta que trobem més adient davant l'actual situació, malaguanyat model de país!

Castanyes pels qui ordenen i permeten que els Mossos d'Esquadra es dediquin a espiar de manera minuciosa les persones compromeses socialment, i castanyes pels qui es passen el dia parlant de moderació i giren el cap quan els hi esclaten a la cara les pallisses d'aquest cos policial . Si aquesta és la policia que volem...

Castanyes pels qui juguen a dilatar el procés de manera intencionada i només per seguir mantenint l'status quo inventant-se camins i dreceres que saben del cert que no ens porten enlloc.

Castanyes pels qui potinegen la sanitat pública intentant-la convertir en un negoci en mans d'uns pocs sense cap mena d'escrúpul, carregant-se un model sanitari exemplar arreu en mols aspectes.

Castanyes pels qui s'omplen la boca de llibertat quan parlen de 'la discriminació del castellà a Catalunya' quan en realitat el què voldrien és que el català quedés reduït a cendres.

Castanyes pels qui fan experiments amb l'educació pública com si fos quelcom insignificant sense tenir en compte que és la nostra principal garantia de futur com a país.

Castanyes pels qui especulen amb el territori i després tots ens hem de lamentar quan el veiem trinxat o ens posem les mans al cap quan passen catàstrofes naturals que atribuim a causes de la natura.

Castanyes pels qui fan de la corrupció i la mentida un estil de vida i, a sobre, es permeten anar pel carrer donant lliçons i aparentant exempleritat.

Castanyes pels qui en nom de déu, l'església o ves a saber què , es permeten discriminar a algú per la seva orientació sexual i després són capaços d'anar-se'n a dormir sense confessar-se o qui sap si acompanyats d'algun nen...

Algun dia, com diu la cançó, farem un bon marrameu a la vora del foc i, fent petar les castanyes, segur que serem capaços de construïr un país nou, diferent.

GUIM PROS és portaveu de la CUP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.