D'on han sortit?


  • Comparteix:

guim.pros

Guim Pros


Publicat: el 10/gen/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

- Ignacio Fuentes Albesa (PP): 'Esto (referint-se a l'INFOCUP) ha llegado a mi casa. Q lástima malgastar así el papel… #NoQueremosPalmerosDeOtegui #EntornoETA'

- Bruno de Salvador (PP): 'Las mujeres violadas tampoco deberían poder abortar. Qué culpa tiene el niño?'

- Jorge Fernández Díaz (PP): 'Yo sé que hay famílias en Cataluña que estas Navidades estarán rotas y no se reunirán para la cena porque no quieren acabar cabreados. Lo que se está viviendo en Catalunya rompe familias, y lo sé yo que vivo allí' o 'Es sintomático que los etarras hagan sus actos en un matadero'.

- Margallo (PP): 'Demanar l'impossible és altament perillós', responent a una pregunta de Muriel Casals, presidenta d'ÓMNIUM Cultural.

- Rubalcaba, Chacón o qualsevol dirigent del PSOE (que no del PSC, tot i que d'aquests últims també n'hi ha molts que déu n'hi do): 'Se puede hablar de todo menos del derecho a decidir' o 'La independencia atenta contra la convivencia en Catalunya'.

- Jorge Carreras i Álvaro de Benejam (PP) a mitja obra de 'Pedra i Sang', als Claustres del Monestir: 'Marxem perquè és un pamflet anticlerical i independentista', i s'aixequen i marxen.'

- Alicia Sánchez Camacho (PP): 'Rajoy no ha de rebre Mas per parlar de la consulta'.

I podríem seguir fins l'infinit, ja que he passat de llarg de Ciutadans, gran part de la prensa espanyola, militars, UPyD i un llarg etcètera. Així vam dir adéu al 2013 i donem la benvinguda al 2014 a casa nostra. Aquest és el nivel i aquesta és la seva voluntat de diàleg. Queda dit i estem avisats.

#FotemElCampSiusplauSíoSí

GUIM PROS és portaveu de la CUP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.