M'ha sortit de dins


  • Comparteix:

guim.pros

Guim Pros


Publicat: el 14/feb/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa quatre dies onze persones morien en mig del mar. Van saltar una tanca intentant fugir de la misèria (pobres il·lusos!) per trobar la mort camí del que ells creien que havia de ser el paradís. Algunes ments molt centrades, molt demòcrates, van creure que aquelles persones que estaven nedant al bell mig del mar, en lloc de desesperació, mostraven una actitut violenta, agressiva, perillosa, amenaçadora. I què fer davant d'aquests energúmens i possibles futurs terroristes que s'acostaven a les nostres platges ? Doncs disparar, que per alguna cosa som la Guàrdia Civil, no? Avui Ceuta, ahir Lampedusa, demà vés a saber on.

I el ministre espanyol d'Interior, sense que li caigui la cara de vergonya, sense el més mínim sentit de la descència, surt al Congrés dels Diputats a dir que les morts van ser conseqüència de les inclemències meteorològiques, de l'estat del mar. Ni la seva suposada caritat cristiana el va ruboritzar. En qualsevol altre país del món aquest 'senyor' no hagués trigat ni un minut a dimitir, demanar perdó a les famílies d'aquestes onze persones, marxar a casa i no sortir al carrer durant molt de temps. A l'Estat espanyol mentides, encobriments, cap disculpa. Vergonya eterna i democràcia de fireta en un estat que es permet donar lliçons de modals i de respecte a la llei mentre onze persones s'ofeguen i, en lloc de rebre ajuda, reben bales de goma.

De debò voleu que seguim parlant de què i qui aixeca fronteres ? Aneu-vos-en a la merda, no em surt una altra manera de dir-ho.

GUIM PROS és portaveu de la CUP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.