Reformeu els lavabos


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 8/mar/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Els santcugatencs que, de tant en tant, hem baixat a Barcelona a veure algun partit al Camp Nou hem tingut la gran sort de gaudir -durant els últims 6 anys- d'un futbol espectacular, tot i que ja fa uns mesos, o ben bé més d'un any, que la cosa va baixant.

Ara, aquell antic i històric Camp Nou, el mateix d'ara i gairebé el mateix de fa 50 anys, amb la diferència de les dues reformes que s'hi van fer el 82 i el 94, és en boca de tothom pel tema del referèndum que es farà d'aquí a un mes just. En aquest referèndum els socis hauran de votar si estan a favor o en contra de la reforma integral del Camp Nou. És a dir, d'un nou Camp Nou. El meu parer és que, tant si guanya el sí com el no, caldria reformar algunes coses de l'estadi de manera urgent: els lavabos (que no siguin els mateixos de fa 30 anys), els accessos (amb menys barreres i més inclusius), els bars (més econòmics i amb més servei) i el transport públic.

El tema més urgent és, segons he comprovat sempre que hi he anat, el dels lavabos, un lloc indigne d'una institució moderna, fosc, horrorós, desastrós i al qual li cal una mà de pintura i de tot.


DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor
darrutri@gmail.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.