No hem arribat al destí desitjat però hem gaudit com mai fent el camí


  • Comparteix:

maurici.benito

Maurici Benito


Publicat: el 10/jun/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Dissabte, 19.10 hores més de 3.000 persones pendents de la notícia esperada i els vam haver de dir que no va poder ser. Ho vam intentar amb totes les nostres forces però al final ens van sobrar minuts i ens va faltar cos i forces, però van ser 140 minuts a Divisió d Honor.

És molt difícil donar consol a uns jugadors amb tanta joventut, qualitat i futur, sobretot perquè amb la seva ambició volien arribar a la màxima categoria. Ho han fet excel·lent, han situat Sant Cugat i el Club de Rugby al centre del món del rugbi Nacional, i ja és conegut arreu l'estil de joc Sant Cugat.

El que sí han de ser conscients és del que han aconseguit; han il·lusionat tot un club i una ciutat amb el seu esforç. S'han convertit en referents per tots els nostres nens i nenes de l'escola que aplicaran el seu exemple en l'entrenament. Han aconseguit omplir la Guinardera a ambos costats del camp, i han aconseguit donar sentit i confirmar la nostra filosofia de club on treballar la base ens pot dur als màxims nivells competitius.

No podem caure en la simplicitat de valorar la temporada negativament per no ser a Divisió d'Honor, el camí recorregut aquest any ens ha consolidat com un club candidat a curt termini a ser en la màxima divisió, ens ha consolidat un grup de joves jugadors i ha consolidat un estil de joc propi. Hem aconseguit escurçar les distàncies entre el 1r i el 2n equip, i aquest s'ha convertit en subcampió de Catalunya i sobretot ha elevat el nivell de competitivitat als entrenaments.

Les divisions de competició s'han situat entre els primers de les seves categories destacant per sobre de tots l'infantil, novament campió d'Espanya.

L'Escola ha situat tots els seus equips entre els cinc primers d'Espanya i ha presentat dos equips en cada categoria. L'Escola segueix creixent en qualitat i en nombre de jugadors, som de les tres primeres de l'àmbit Nacional.

Tenim un femení consolidat, que ha sigut capaç de competir tota la temporada, jove i que amb les noves incorporacions serà molt competitiu d'aquí molt poc temps.

Els veterans s'han consolidat plenament dins del club i han sigut els organitzadors, amb èxit, de la 1a Trobada de Veterans a Catalunya.

A més, els èxits del sènior han fet que cadascun dels membres del club i els seus familiars facin un pas endavant i fem un club més sòlid i cohesionat, on tothom se senti important en el seu rol.

El Club s'ha fet visible i és present a diari a la vida de Sant Cugat i és visible als mitjans de comunicació.

Ara la següent melé ens toca a mi i al meu equip de junta. Hem d'aconseguir que aquesta dinàmica positiva no s'aturi. Hem de continuar mantenint la il·lusió de la nostra gent i la motivació dels jugadors, oferint les millors condicions per a poder entrenar i dedicar tots els seus esforços en la millora personal i col·lectiva. Com a junta hem de ser capaços d'aconseguir que la viabilitat esportiva contrastada del club vagi acompanyada per una viabilitat econòmica per la qual cada dia hi treballem.

Em quedo amb la promesa feta pels jugadors als joves seguidors- jugadors que es van desplaçar a Vigo: 'Pujarem l'equip a Divisió d'Honor fins que vingueu a jugar vosaltres al sènior'.

Si els veieu per Sant Cugat feliciteu-los efusivament, són magnífics i s'ho mereixen.

MAURICI BENITO és president del Club Rugby Sant Cugat






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.