La tempesta perfecta: pluja de victòries


  • Comparteix:

pedro.miserachs.aranda

Pedro Miserachs Aranda


Publicat: el 28/set/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Pluja de victòries a Sant Cugat. Feia dies que no viviem una jornada tant rodona a nivell esportiu. Victòries, victòries i més victòries. Bé, per ser sincers, hi ha hagut una derrota ajustada del Junior masculí, però sempre hi ha d'haver un però...

L'Olímpyc, l'Handol Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat, el Q Basket, el Junior femení, el Junior i el SantCu, el Rugby Sant Cugat, la UESC... Alguns han trencat males ratxes, d'altres han sorprès derrotant a grans equips i d'altres com l'Olímpyc han volgut sumar-se a les tempestes del cap setmana i han fet un autèntic xàfec de gols al Ripollet en un partit espectacular amb 17 dianes.

I per acabar-ho d'adobar, la Mitja Marató amb un miler de persones corrent pels carrers de la ciutat i amb una mirada posada a Etiòpia i els 1.200 euros recaptats de les inscripcions dels atletes per construir pous d'aigua en el país africà. 31 edicions, i malgrat la davallada de participació d'enguany, bona resposta de la gent i un 10 a l'organtizació que des de ja treballa en la 32 edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.