El Pirata florestà


  • Comparteix:

alex.fabrega.penina

Alex Fabrega Penina


Publicat: el 8/feb/16
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Ha arribat aquell cap de setmana en el qual hi ha gent que es disfressa de personatges irreals. Un dia en el que cadascú pot ser allò que voldria ser i no és. A l'esport santcugatenc, més concretament a l'Olímpyc Floresta, hi ha un jugador conegut com el Pirata.

No té una cama de fusta, ni un pegat tapant-li l'ull ni tampoc un garfi. De fet, té un aspecte aparentment normal fora de la pista, però quan hi entra és com el Pirata quan es troba al fons del mar. El seu nom és Albert Cardona, però al seu equip el coneixen com a Pirata. És un jugador amb un talent espectacular. És el capità, amb 22 anys, que guia el seu equip pels mars de la Segona Divisió B. És aquell que fa cas del bon vent, el de Xaloc, per trobar el tresor dels tres punts.

És època de mar en calma ara mateix a l'Olímpyc. Sis victòries en vuit partits fan que el vaixell vagi vent en popa i el pirata blau-i-blanc hi té molt a veure. Ja poden venir de barris mariners com la Barceloneta, que Albert Cardona repartirà canonades a banda i banda. L'Olímpyc es pot sentir afortunat, perquè el seu Pirata no ho és només un cap de setmana, ho és tot l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.