IGNASI BASSÓ: ' Els projectes són possibles, perquè hi ha gent que hi creu i treballa'


  • Comparteix:

Gràcies a les persones que encapçalen les entitats esportives de la nostra ciutat i fan aquella feina silenciosa que sovint ningú té present. Esgarrapant temps d'allà on sigui, de la feina, del lleure, de la família, de son, troben la manera de fer funcionar una entitat on si aglutinant un munt de gent, des dels nens i nenes, als pares i mares, tècnics i entrenadors.

Tot per tal de poder fer realitat la pràctica esportiva de competició federada de la màxima qualitat als nens i nenes en edats de formació.
De ben segur, que l'entusiasme que transmet tota aquesta gent, farà que els nois i noies que practiquen esport creixin educats en el respecte, el treball en equip, l'autodisciplina, la responsabilitat, etc, valors que l'esport aporta a l'educació dels futurs ciutadans.
És just, doncs, tenir aquest record per tots els pares i mares que formen les juntes directives de les entitats esportives, que són part important del dia a dia de la ciutat.
Que cada cap de setmana acompanyeu als fills a les pistes i pavellons de qualsevol poble de Catalunya, representant Sant Cugat. I guanyeu o perdeu sempre hi sou per fer costat als vostres fills, al vostre Club, al vostre esport.
Els projectes son possibles, perquè hi ha gent que hi creu i treballa. Felicitats.

Ignasi Bassó
President de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat
i pare d'un jugador d'Hoquei patins



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.