Xavi Tortosa: 'Des del primer dia ens vam marcar com a objectiu prioritari la promoció de l'Handbol femení'


  • Comparteix:

El Club Handbol Sant Cugat és un club refundat l'any 2003 per continuar, si cal amb més força, promocionant l'Handbol a la nostra ciutat. Dels 11 equips que tenim actualment, quasi 200 jugadors/es, ens agradaria destacar els dos equips femenins que actualment tenim.

Des del primer dia al Club ens vam marcar com a objectiu prioritari la promoció de l'Handbol femení. Aquest compromís no l'hem oblidat i cada temporada hem fet tots els esforços, i una mica més, per crear i, sobretot, consolidar els equips femenins.

Aquesta temporada tenim dos equips femenins en competició, un Cadet i un Infantil, dels quals en volem destacar, a part de la dedicació de les joves jugadores, la tenacitat i el treball dels seus tècnics, ja que l'èxit d'un equip es deu en bona part a la il·lusió i capacitat de treball de grup que aporti el/la entrenador/a. També s'ha de parlar de les mares i els pares que setmana rera setmana segueixen a l'equip donant-li suport i, el que és més important, fent créixer l'esperit de grup dins l'equip.

Actualment, el Cadet està competint al grup 3 de la Lliga 1a Catalana, grup amb el que s'enfronta a equips com l'Ascó, el Martorell o el Papiol. L'Infantil participa al campionat comarcal organitzat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i s'enfronta a equips d'àmbit comarcal com el Sant Joan Despí o el Castelldefels.

Cal destacar que en aquesta tasca no hem estat sols i hem rebut tot el suport per part de Federació Catalana d'Handbol i de l'Ajuntament de Sant Cugat, com també des de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET). Permeteu-nos que des d'aquest ratlles els transmetem el nostre agraïment.

No volem acabar sense animar a totes aquelles noies de la nostra ciutat que vulguin practicar un esport, que s'acostin un diumenge al matí al pavelló de la Rambla del Celler, on podran presenciar un partit de les noies. Veuran que l'Handbol no només és un esport físic sinó que és un mitjà per desenvolupar una sèrie de valors i actituds molt importants en la formació d'un/a jove, com pot ser l'adeqüació al treball de grup, l'autodisciplina o la responsabilitat personal.


Xavier Tortosa
Handbol Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.