Ignasi Bassó: ' L'existència de la Coordinadora, creiem que ha estat una millora per a tots'


  • Comparteix:

Les reunions de la Coordinadora d'Entitats Esportives són obertes a tots els clubs que son federats, estan en competició i utilitzen instal·lacions municipals. És una taula de debat i posada en comú de les diferents qüestions que ens afecten i ens amoïnen, tant els referents a l'esport, com la gestió dels nostres clubs o la relació amb l'Ajuntament.

No som un sol club amb diferents seccions, com si fóssim el Barça. Som diferents clubs independents, amb vida pròpia, que trobem un temps per coneixen's i compartir problemes que tots tenim. Analitzem la realitat de la ciutat i establim uns criteris d'actuació i relació en benefici dels nois i noies esportistes.
Tots estem convençuts que ens cal trobar aquesta taula de consens per tal de treballar en una mateixa línia cap a la màxima qualitat de l'esport i per tal de sentir-nos a prop entre els clubs. Cada realitat és diferent; no és el mateix el Futbol que l'Hoquei Patins, o el Voleibol que el Futbol Sala, o l'Handbol ; el Tennis Taula, no és el mateix que el Bàsquet o el Ciclisme, l'Atletisme o el Karate que la Gimnàstica Rítmica o el Rugby, però tots tenim un objectiu comú, créixer com entitats en qualitat i resultats.
Des de la creació de la Coordinadora, la relació entre clubs ha estat molt positiva i profitosa. Hem aconseguit conèixer la realitat de cada club i ser sensibles i solidaris entre nosaltres. Hem fet pinya, hem fet “melé”, hem fet equip. L'existència de la Coordinadora, creiem que ha estat una millora per a tots. També és un avantatge per a l'Ajuntament, ja que en els temes més genèrics pot trobar en nosaltres una taula de consulta i debat que abans no tenia. Es tracta de sumar, de donar valor a la feina que es fa i encaminar els esforços cap un futur de ciutat millor i adequada a la seva realitat.

Ignasi Bassó
President de La Coordinadora d'Entitats Esportives




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.