Mª Rosa Tamburini: 'Els premis ARC són uns premis de gran prestigi'


  • Comparteix:

L'hoquei patins és un esport molt arrelat a Catalunya. Tot i que som molts els que practiquem aquest esport, són molt pocs els que s'hi dediquen professionalment.

Els premis ARC són uns premis de gran prestigi, que s'atorguen als esportistes catalans que han obtingut èxits a nivell internacional. Esportistes de gran nivell, reconeguts internacionalment, com Gemma Mengual, Dani Pedrosa o Pau Gasol i esportistes que hem de compaginar la feina i els estudis amb entrenaments diaris i fins a altes hores de la nit, hem estat guardonats en aquesta edició dels premis a l'Alt Rendiment Català.
L'hoquei patins femení és un esport jove, on la mitjana d'edat dels equips capdavanters supera per poc els vint anys. El Pati Hoquei Club Sant Cugat n'és un clar exemple, Viki Rodríguez, també guardonada amb aquest premi, Amaya Gutiérrez i la resta de l'equip som jugadores joves amb moltes ganes de treballar i millorar. I més, quan veiem que actualment tenim una important base de jugadores que pugen amb força, ganes i molta il·lusió.
Perquè som esportistes, perquè som amigues, perquè lluitem fins l'últim minut per aconseguir el nostre objectiu, i perquè disfrutem fent allò que més ens agrada, que és jugar a hoquei patins. Tenir el reconeixement que suposa un premi amb el prestigi que comporten els premis ARC, serveix per seguir esforçant-te i treballant dur per poder arribar més lluny. Només em queda agrair a tots els que estan al nostre costat i ens animen a seguir endavant.


Maria Rosa Tamburini
Jugadora del PHCSC




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.