Xavier Sans: 'Volem consolidar la cursa Popular de la Floresta dins del món de les curses, sense oblidar el seu origen popular '


  • Comparteix:

Aquest any i en concret el proper mes de juliol, se celebra la 25ª edició de la Cursa Popular de La Floresta. Una cursa que cada any ha anat demostrant la seva maduresa, i que ara vol consolidar-se dins del món de les curses, però sense oblidar el seu origen Popular. Per tant continuarà sent un acte més de la Festa Major.

Poc podien pensar els organitzadors de la primera edició, aquell estiu del 1984, quan van donar la sortida als 68 corredors inscrits en aquella edició, que 25 anys més tard es volgués arribar a la quantitat de 500 corredors per els carrers de la Floresta, (l'any passat ja van corre 245 corredors).
Alguns d'aquells primers corredors avui són pares i porten als seus fills a córrer la cursa, altres avis, i recorden quan ells corrien, d'altres que creuen tota Catalunya per venir a participar, tots volen gaudir d'un matí festiu. Enguany la cursa es modernitza, cronometratge per xip, botifarrada , samarreta commemorativa, i un munt de regals cedit per comerciants de la nostra ciutat i de fora també.
Aquesta és la petita història d'una cursa que alguns agosarats l'anomenen “Trencacames” per l'orografia del circuit i en concret de La Floresta, però no us deixeu espantar per els comentaris i veniu a gaudir d'un matí festiu a La Floresta.
Gràcies a totes i tots per fer possible durant aquests anys la cursa i participeu enguany per aconseguir que 500 corredors corrin per els carrers de la Floresta.

Xavier Sans i Cordomi
Reps. De la Comissió de festes de la Floresta




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.