Josep M Zapater: 'La situació actual del club em permet prendre la decisió de deixar la presidència el proper 30 de juny'


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ha fet 30 anys. El vam fundar una colla de bons amics al 1978. Al llarg d'aquests anys hem celebrat ascensos i patit descensos, hem militat quatre anys a Divisió de Plata viatjant pel Nord d'Espanya, Illes Canàries i Balears.

I hem aconseguit, després de moltes vicissituds, crear una pedrera, des de l'infantil al Sènior A, aconseguint així, que el 80% dels jugadors del primer equip s'hagin format a la base del Club.

Tot això em permet prendre la decisió de deixar la presidència del Club el proper 30 de juny, estan segur, que sota la direcció dels meus companys de la Junt Directiva actual, es podran celebrar molts aniversaris d'un Club cada vegada més gran i consolidat.

Des d'aquestes línies, voldria agrair la col·laboració de tots aquells que, al llarg dels anys que he estat al capdavant del Club, m'heu donat el vostre suport i recolzament.



Josep Mª Zapater

President del FS Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.