Miquel Soler: '.... a tots ells volem dedicar aquests èxits'


  • Comparteix:

En les dues darreres setmanes, l'equip juvenil A del Pati Hoquei Club Sant Cugat, s'ha proclamat campió de Catalunya d'hoquei patins i ha assolit el tercer lloc en el campionat d'Espanya de la seva categoria a Alcobendas, després d'haver guanyat a equips com el FC Barcelona, CP Vic, Reus Deportiu, CP Tordera, CP Voltregà, HC Liceo de La Coruña, CP Alcoi, i d'altres equips històrics de l'hoquei patins.

Dues fites mai assolides en els quaranta anys d'història del nostre club.
Viure amb jugadors, pares, tècnics i aficionats l'èxit i alegria d'aquests dies, faran d'aquests moments un record inoblidable per a tots els afortunats que hem pogut compartir-ho.
Tanmateix, ara fa quinze dies, el nostre equip Aleví es va classificar 5è de Catalunya en la fase final d'aquest campionat disputat a Reus.
Aquest any, el PHC Sant Cugat va classificar per a les fases preferents i finals de les competicions un total de 7 dels 13 equips de base en competició, classificant-se en totes les categories. Fita que només 3 clubs a Espanya han aconseguit.

Però tot això no es fruit de la casualitat, sinó de la feina, de l'esforç i la dedicació de moltes persones i generacions del nostre club, que durant anys han col·laborat i han posat de la seva part perquè el club assoleixi aquests èxits: jugadors, tècnics, pares, mares, directives, .... a tots ells volem dedicar aquests èxits.

Les grans fites d'enguany no fan més que afirmar la consolidació del nostre club i encoratjar-nos per seguir treballant i formar nous joves jugadors.
Força Sancu !!


Miquel Soler
President del PHSC




  • Comparteix:

COMENTARIS

En moments d\'eufòria, es fàcil fer una anàlisis triomfal i gens autocritic, però la realitat es que al costat de l\'èxit assolit per l\'equip Juvenil, es produeix la pèrdua de categoria de l\'equip sènior, en la base tot un equip de categoria infantil, en dues temporades acaben tots els seus jugadors (5) al Barça, deixant el club pràcticament sense jugadors d\' aquesta categoria, i finalment en el club, s\'escoltant moltes veus critiques, amb un denominador molt comú, que es la sensació que en aquest club pràcticament només es tenen ulls per alguns jugadors i algun equip. Enguany son molts el jugadors que emigren del club descontents amb la manera com es fan les coses.

soci. Enviat el 22/mai/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.