Paco Valenzuela: 'Ara és hora de treballar i no en tremolarà la veu ni el pols'


  • Comparteix:

Ara fa un temps que vaig començar a donar-li voltes al cap, com podia fer per difondre el nostre esport d'una manera divertida i segura, moltes idees em van començar a brotar i al final em vaig adonar, quan realment domines una tasca, és quan assertivament la coneixes. Les nostres instal·lacions tenen tots aquells requeriments que fan falta per difondre la pràctica del nostre esport, només calia posar fil a l'agulla i així ho vaig fer.

L'escola de vol ARC vol ser capdavantera en l'ensinistrament de pilots d'aeromodels: avions, helicòpters.
És per aquest motiu que em vaig proposar formar un equip humà de monitors de vol i de terra, per tal de posar fi a les pors, desil·lusions que aquest esport provoca al començament de la seva pràctica.

Per tal de crear una cadena d'ensenyament hom pensa amb el monitor de vol, però també és molt important el monitor de terra, figura fins ara inexistent dins del món aeromodelista, aquesta peça clau, té la funció de revisar el muntatge de totes les parts que conformen l'aeromodel: mecànica, electricitat, emissora i posada en marxa entre d'altres.

Però ni de bon tros, això és l'única cosa que penso portar a terme aquests quatre anys, que tinc per endavant.

Tinc previst impulsar un sistema de beques per als nostres socis que representin al club en competicions esportives d'alt nivell : autonòmic, nacional, fins i tot internacional.
Estar present a totes les reunions que programi la FAC, per tal de donar la nostre opinió i que aquesta es faci escoltar.
Seguir molt d'aprop la nova normativa referent al tema de la freqüència 2.4Ghz.
També dins de l'àmbit d'instal·lacions, estarà la remodelació de les zones destinades a l'escola de vol i la zona d'helicòpters, en aquest sentit ja he començat a treballar, canviant taules de treball i ampliant diferents zones.

Començaré a treballar amb l'Ajuntament de Sant Cugat els permisos
corresponents, per tal de gaudir de xarxa elèctrica i aigua corrent.
Instal·laré una xarxa de corrent elèctric de 12v= a les taules de treball.
La pista d'enlairament s'ha de remodelar, d'aquesta forma les aigües pluvials podran ser drenades de forma canalitzada.

Treballaré amb la zona d'esbarjo per tal que els acompanyants dels socis es trobin més còmodes.
Per tal de difondre el nostre esport portaré a terme xerrades amb les escoles de Sant Cugat, d'aquesta forma donaré a conèixer la nostra activitat als adolescents

Per acabar dins de l'àmbit més legalista proposaré la remodelació dels estatuts del club per tal d'adequar-los a la nova etapa que ara comença.
Bé, tot això i d'altres canvis que tinc al tinter, seran una realitat en els propers quatre anys.
La il·lusió, l'empenta i les ganes de treballar formen part de la meva manera de ser, però sobre tot, el que més en recolza és saber que els socis del club m'han triat de forma democràtica per tirar endavant aquest projecte.
Ara és hora de treballar i no en tremolarà la veu ni el pols si algú pensa que pot tirar per terra aquest projecte, que té el suport del soci del club ARC.

Paco Valenzuela
President ARC Sant Cugat





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.