Antonio Sánchez:' El projecte de la Penya Blaugrana segueix un procés excel·lent'


  • Comparteix:

S'ha acomplert el tercer any del nou projecte que la Penya Blaugrana de Sant Cugat, de la mà del seu president Josep Maria Félez, va determinar fer amb les ecoles de futbol Hristo Stoitxkov, amb l'objectiu de donar impuls qualitatiu a l'entitat i per a que amb el temps es convertís en una Escola de futbol referent.

Avui dia, podem dir que aquest projecte segueix un procés excel·lent, molt millor del que inicialment es pensava i, esperem, que d'aquí uns anys estigui consolidat.

La implantació de la gespa artificial en el camp de futbol ha afegit un 'plus' de qualitat a l'entitat, cosa que ha provocat juntament amb la bona feina feta en el dia a dia per tots els estament que la conformen, que l'increment de nens sigui així, que l'Escola només pugui acceptar-los per rigorós ordre d'inscripció o fent proves específiques en les categories superiors.
Aquest increment de nens fa que les instal·lacions quedin insuficients i pensem que són necessaris més vestidors per poder realitzar la tasca correctament.

Respecte al tema esportiu, podem dir que els resultats obtinguts fins el dia d'avui són més que prometedors i, que, amb els ascensos dels equips aleví i benjamí, tots els equips són a la 1a divisió, esperant que la temporada que ve també ho faci el juvenil.

Per últim vull dir que, conjugar les funcions que ha de desenvolupar l'Escola -social, esportiva,educativa-, no és feina fàcil, però, abans de tot, som molt conscients que molt pocs seran algún dia professionals, no obstant, persones ho són tots.



Antonio Sánchez
Director Tècnic PBSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.