Ignasi Bassó: 'L'esport té pressa per millorar '


  • Comparteix:

Per fi tenim pressupost d'Esports per al 2008. Ha costat que els nostres polítics, després de quasi un any, presentessin un document on poder visualitzar les intencions de les futures actuacions en matèria d'esport.

No vull criticar el document presentat, ans el contrari, el que sorprèn és el temps que s'ha trigat. Tenint en compte que la ciutat la governa el mateix grup polític, des de fa una colla d'anys, sembla com si els hi vingués de nou temes que els que treballem cada dia en les diferents entitats esportives veiem clarament quines son les mancances que patim.
És cert, que el bon funcionament de la ciutat implica la actuació de les diferents àrees de l'ajuntament, i obliga a treballar d'una manera conjunta i transversal, ara bé, els clubs i entitats esportives som els que cada dia convivim amb la realitat, i les actuacions son a llarg termini. La política, sovint és massa lenta per donar solucions a problemes urgents. Potser ha de ser així, però ens calen actuacions que ens animin a seguir treballant des de la nostra entitat i per un millor esport de la ciutat.
Esperem que els bons propòsits d'ara fa un any, quan per les eleccions ens explicaven la importància de tenir una ciutat amb un esport de qualitat, es facin realitat. I no haguem de esperar tres anys per fer les coses ràpidament perquè tornem a tenir eleccions.

Ignaci Bassó
President de la Coordinadora d'Entitats Esportives





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.