Ignasi Bassó: 'Ara tocarà compartir l'esperança que un dia es pugui fer ...'


  • Comparteix:

Les entitats esportives de Sant Cugat, ens felicitem per la temporada que s'ha acabat. Hem compartit els èxits dels equips que han acabat victoriosos, els que han assolit l'ascens de categoria, i també hem fet costat als que no han pogut acabar la temporada com havien somniat.

Hem compartit els problemes habituals de les entitats, i hem tingut ganes de trobar-nos i posar en comú tot allò que millori l'esport a la ciutat.
També hem compartit la paciència, per tal que l'equip d'esports de l'Ajuntament pogués organitzar-se, la constància per denunciar les mancances en les instal·lacions esportives, hem compartit la impaciència per saber quin pressupost d'esport s'aprovaria el 2008, i poder disposar de les subvenció per tal donar millor qualitat la propera temporada.
Per tot això, ens hem de felicitar, però ara tocarà compartir l'esperança que un dia es pugui fer atletisme a la Guinardera, que a Mira-sol ja tinguin la gespa artificial, que a Can Llobet no hi hagin goteres i que tinguin la calefacció, etc.
Des de la Coordinadora d'Entitats Esportives, seguirem treballant amb la il·lusió posada en la propera temporada, i sumar esforços perque els clubs millorin la pràctica de cada esport, compartint tot allò que ens faci créixer.


Ignasi Bassó
President de la Coordinadora d'Entitats Esportives






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.