Llorenç Santasusagna: 'Hem cregut convenient, aturar-nos i revisar els objectius i projectes'


  • Comparteix:

Novament, com ho porta fent des de fa més de nou dècades, el Sant Cugat Esport FC comença la temporada. Una nova temporada que en aquesta ocasió coincideix amb l'equador del mandat de l'actual junta, i hem cregut convenient, aturar-nos i revisar els objectius i projectes que s'havien definit prèviament.

Una revisió que de ben segur ens permetrà analitzar i reflexionar sobre les nostres actuacions per continuar avançant en la línia empresa ara fa dues temporades. És ben cert que, en aquest període de temps, hem tingut encerts, que cal mantenir, però que també hem comès errors, dels quals n'hem après.
Vam iniciar el mandat amb molta il·lusió, treballant els valors inherents a l'esport: amistat, respecte, formació, treball en equip, sacrifici, integració ... Durant aquest temps, ens hem compromès amb el foment de la solidaritat i, per aquest motiu, hem recollit roba esportiva i diners per a dues ONG locals: FORKIDS i ESI; hem creat el web del club o vam participar amb l'Ajuntament en els actes d'agermanament amb la ciutat d'Alba, entre d'altres actuacions.
Tots aquests fets constitueixen la base principal del nostre Club. Amb aquest plantejament ens proposem decididament continuar avançant durant els propers dos anys, sense oblidar que som una entitat esportiva que compta amb 400 jugadors distribuïts en 28 equips -1 més que l'any passat- i que té, òbviament, reptes i objectius com qualsevol entitat, però sense deixar de banda el compromís social: treballant els valors, fomentant la solidaritat, incrementant la participació social, potenciant el web, millorant la instal·lació i sobretot, el compromís amb la ciutat, portant amb il·lusió, responsabilitat i orgull el seu nom en la nostra equipació al costat de la senyera.

Llorenç Santasusagna
President del Sant Cugat Esport FC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.