Enric Bosch: 'Amb un equip d'esperit amateur, la UESC afrontarà la lliga amb l'esperança de no patir'


  • Comparteix:

Engeguem un nou curs a la secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat i ho fem amb el mateix objectiu que ens hem anat marcant a les darreres temporades, la permanència.

Havent assolit el primer equip la categoria de primera nacional ara farà 7 anys, després d'una ratxa de 7 ascensos quasi bé ininterromputs, la fita pot semblar modesta i devaluada. Més tenint en compte que el segon i tercer equip han progressat fins a col·locar-se un graó per sota dels seus predecessors, sense cap possibilitat de millora si els seus germans grans no escapen de l'estancament. Però la veritat és que la supervivència a la tercera categoria a nivell estatal és cada cop més complicada, degut bàsicament a la presència de jugadors professionals a les plantilles de la majoria d'equips. 15 anys enrere, tan sols dos conjunts en tot l'Estat disposaven d'un jugador forani a les seves files. Avui en dia és pràcticament impossible trobar-ne un que ascendeixi a divisió d'honor sense estranger, que li representa -no ho oblidem- el 33% de la plantilla. Amb un equip d'esperit amateur, des de la UESC afrontarem la lliga 08/09 amb l'esperança de no patir tant com a les darreres campanyes, on uns mals inicis de lliga van esbiaixar les aspiracions de lluitar per les primeres places. A falta de conèixer els reforços d'última hora dels rivals, sembla que el grup d'aquest any serà més assequible que els anteriors, i potser aquest cop sí que lluitarem per plantar-nos a la fase d'ascens... Pujar de categoria, però, ja és una altra història.

Enric Bosch
Coordinador de la secció



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.