Oswaldo Romero: 'Volem aprofitar aquest 25è aniversari per felicitar la ciutat'


  • Comparteix:

El diumenge 5 d'octubre torna la Mitja Marató a Sant Cugat en la seva 25a edició, el seu primer quart de segle d'existència, i per celebrar-ho serà la seu del campionat de Catalunya d'aquesta modalitat.

La sortida tornarà a ser des de la Plaça dels Quatre Cantons i l'arribada serà la mateixa a la Rambla del Celler davant de l'Ajuntament i la seu del club.
La mitja marató de Sant Cugat a més de ser una de les proves amb més prestigi de Catalunya d'aquesta modalitat, té l'honor d'estar entre les curses més antigues. Forma part del calendari de Mitges Maratons de la Federació Catalana d'Atletisme. Està organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Sant Cugat, el Club Natació de Sant Cugat i el Club Muntanyenc de Sant Cugat.

Els organitzadors d'aquesta Mitja volem aprofitar aquest 25è aniversari per felicitar la ciutat, als seus ciutadans, als corredors que han participat en les diferents edicions, als seus voluntaris, a les institucions i als diferents equips organitzadors que han fet que aquesta Mitja Marató s'hagi consolidat any rera any com una de les més importants del nostre país; Gràcies a tots!

Ressaltar la important participació de les institucions de la nostre ciutat com la Creu Roja, la policia municipal, els membres de protecció civil i d'agrupació forestal i els voluntaris. L'organització considera la seva tasca tan important com la participació dels corredors, seria impossible fer la Mitja sense la seva col·laboració. Gràcies a tots.


Oswaldo Romero
President de la Comissió Atlètica de Curses



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.