Xavier Amador: 'La Nit de l'Esport és la nit de la majoria dels santcugatencs'


  • Comparteix:

Segons dades de la Diputació, el 88,7 per cent dels santcugatencs fan esport. Caminem, fem natació, bicicleta, esquí, excursionisme, correm, fem gimnàstica de manteniment, musculació, tennis, futbol, trekking, golf i mil activitats més que ens porta a aquesta dada tan important.

ESCOLTA-HO

És per tant, la Nit de la majoria dels santcugatencs.

De fet, si tenen l'oportunitat i temps, els invito a que en acabar la seva jornada laboral, i tot just abans de tornar a casa, donin una volta pels pavellons i les instal·lacions esportives del nostre municipi i veuran la Vida que hi trobaran.

Hi trobaran molt possiblement els seus fills, però també trobaran la Vida en estat real. Nenes i nens, joves, adults i no tan adults gaudint d´emocions, gaudint d´aquells valors que prediquem i que tants cops costa trobar. La companyonia que representa no quedar-se a casa en una nit freda i anar a entrenar, la solidaritat d'esforçar-se pensant en el grup i no individualment, l´esforç per l´objectiu del grup i no de la singularitat, el compartir somriures i plors, i les experiències que hom sempre portarà en els seus records.

És la Nit de l´Esport, on uns premis ens venen a recordar que a Sant Cugat cada nit, és d´esport, i que a la vida en estat natural, es viu a l´esport. I jo me´n sento orgullós de representar un tros, per molt petit que sigui.

XAVIER AMADOR I PITARCH
Regidor d'Esports




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.