Pablo Aguarón: 'Gràcies a tots els que m'han ajudat a aconseguir aquest premi'


  • Comparteix:

Aquest premi, com a millor esportista de la temporada 2008, m'ha sorprès bastant, però he de reconèixer que l'he rebut gràcies a la col·laboració de moltíssima gent.

Mai havia pensat en assolir aquest premi tan valuós i important. És un gran reconeixement a l'esforç del PHC Sant Cugat. He de reconèixer que aquest club és immens, com cap altre que conegui. Des de ja fa molts anys, han estat treballant dur per difondre aquest esport tan atractiu i finalment ho estan aconseguint, ja que juntament amb el CP Vic, són els clubs amb més equips de Catalunya. També he de reconèixer que el premi no m'obsequia a mi només, perquè tothom, especialment tot l'equip Juvenil A, que inclou; Adrià Pinto, Àlex Martínez, Guillem Fox, Luis Aceituno, Marc Canyellas, Marc Puig, Miguel Soler, Pablo Soler, Victor Muñoz, Jordi Segura i uns espectaculars entrenadors i persones, Jordi Raga i Jordi Sariol, que han fet el 99% del treball. Aquest, és un equip amb ganes de victòria, un equip ple de bons companys, pinya, i el més important il·lusió i bon joc. Finalment, aquest premi, no significa de cap manera que hagi de parar d'entrenar fort, intensament i sense il·lusió, perquè em queda moltíssim encara per aprendre. He de treballar en els entrenaments com si fos un partit i cada partit com si fos una final. Gràcies a tots els que m'han ajudat a aconseguir aquest premi tan extraordinari, especialment el club, els companys i els meus pares.

Pablo Aguarón
Jugador Patí Hoquei Club Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.