Xavier Salvat: 'El gran repte que tenim per davant és continuar creient incondicionalment en nosaltres mateixos'


  • Comparteix:

El sènior 1 masculí de bàsquet de la UESC arriba al final de la primera volta del campionat amb un balanç de 2 victòries i 13 desfetes. A la vista d'aquestes dades, hom pot reaccionar amb dos tipus d'actituds diametralment oposades: caure en el més desesperant dels pessimismes i llençar la tovallola, o intentar identificar i potenciar al màxim els molts punts forts que aquest grup d'excel·lents jugadors posseeix.

Personalment aposto fermement per la segona. El meu optimisme beu les aigües de dos fonts: la meva naturalesa -sempre he pensat que el pessimisme no et porta enlloc- i el coneixement de les persones implicades en aquest equip. I no em refereixo només als jugadors, sinó també a l'equip tècnic i directiu. El gran repte que tenim per davant és continuar creient incondicionalment en nosaltres mateixos per tal d'assolir l'objectiu: mantenir una categoria que tant els jugadors com el club i la ciutat es mereixen.

Com diu Jorge Valdano, un equip és, per sobre de qualsevol altra cosa, un estat d'ànim. Tinc l'absolut convenciment que el nostre és l'adient per demostrar que estem a l'alçada dels nostres reptes. Tenim 15 partits per demostrar-ho.

Xavier Salvat
President UESC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.