Clara Forns: ' La Copa Catalunya, un altre repte que afrontem amb moltes ganes i il·lusió


  • Comparteix:

De les derrotes, també se n'aprèn La temporada del sènior femení del Club Handbol Valldoreix, la segona de la seva història, va començar amb molts nous fitxatges i amb els objectius d'intentar compenetrar jugadores d'equips diferents i assolir els millors resultats dintre de les nostres possibilitats.

Després d'un inici de lliga força dolent, es va consolidar l'equip i es van començar a aconseguir victòries. Fins i tot es van guanyar tots els partits d'una volta sencera de la lliga amb victòria inclosa a la pista del Sant Esteve Sesrovires, lider invicte fins aquell moment.

Gràcies a aquests resultats, vam arribar al partit de diumenge passat, on ens jugàvem entrar a la fase ascens a Primera Nacional davant de l'Igualada. Accedir a aquesta fase no era l'objectiu d'inici de temporada, però va ser un premi per a nosaltres. Ens el vam prendre amb molta il·lusió, tot i la derrota final,ja fora de temps. Va ser un partit molt igualat, on no érem favorites, ja que jugàvem contra el quart classificat del grup A, format pels millors equips de la temporada passada. Vam jugar amb moltíssimes ganes i vam estar tot el partit per davant en el marcador. En alguns moments, vam tenir fins a cinc gols d'avantatge. Vam donar la cara en tot moment.

Va ser una derrota dolorosa ja que la sort no va jugar al nostre favor, però es una lliçó d'on podem treure moltes conclusions aplicables d'ara en endavant. Fent una valoració en fred, hem d'estar molt orgulloses del nostre equip i del nostre joc durant els 60 minuts.

Ara ens toca jugar la Copa Catalunya, un altre repte que afrontem amb moltes ganes i il·lusió. Estem convençudes que hi farem un bon paper.



Clara Forns
Jugadora CH Valldoreix
(Amb la col·laboració de Menchu Julià, Mireia Julià, Laura Medina i Mónica Bautista)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.