Tello i Estévez: 'Sant Cugat ens comença a tenir en compte '


  • Comparteix:

La Nit de l'Atletisme va ser dissenyada amb la il·lusió de fer costat als nostres joves atletes, abraçar els lligams amb les famílies i compartir el compromís amb el nostre esport: L'Atletisme.

Que diferent és pujar de les mans d'un club petit!... que tot i les seves possibilitats, dissenya cada esglaó des de la il·lusió de gent que creu en allò que fa.
Aprofito aquestes línies, per agrair l'impuls i suport de la Junta, formada per pares d'atletes que han dedicat el seu temps i esforç desinteressat durant tots aquests anys a la consecució d'un projecte.

La Nit és el moment de reconeixements de resultats, però cada any es plantegen els mateixos dubtes: Com podríem valorar el compromís, la constància, l'esforç, l'aprenentatge personal, la companyonia,... i mil i un dels valors que nosaltres voldríem transmetre cada dia?

Es clar que és maco aconseguir medalles als Campionats d'Espanya, rècords de Catalunya i pòdiums!!!
Es pot dir que gràcies a això Sant Cugat ens comença a tenir en compte després de tants anys, i que a la fi tindrem la nostra somniada pista, i que hem aconseguit arribar a multiplicar per 5 les nostres fitxes en 3 anys fins els 140 atletes,... però els resultats no sempre fan justícia a la labor realitzada (això també ens ho ensenya el nostre esport), però tot i així, podeu confiar que la nostra tasca tindrà sempre al darrera la mateixa coherència, il·lusió i constància!

Compartim amb tot vosaltres els nostres èxits!”

Júlia Estévez i Yolanda Tello
(Equip tècnic de la Secció d'Atletisme del Club Muntanyenc)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.