Josep González: 'Crec en l'esport com un dels baròmetres de salut d'una ciutat'


  • Comparteix:

La societat actual està en crisi, però no només econòmica, també de valors. Les entitats són un mitjà per reconduir aquest entorn individualista i mancat d'emocions que ens envolta, i crec en l'esport com un dels baròmetres de salut d'una ciutat.

A Sant Cugat tenim dos tresors esportius: una política poliesportiva i bona part dels seus clubs que entenen que la raó de ser d'una entitat esportiva és el treball de base, amb un esperit formatiu i educatiu. Tinc la sort de col·laborar amb una d'elles, l'Olimpyc, entitat integradora i amb clara vocació social. Cada setmana em trobo amb un grup de nens encantadors disposats a aprendre jugant, i amb un entorn familiar que recolza i valora el que fem pels seus fills. Amb aquests ingredients és més senzill desenvolupar valors que envolten a la pràctica esportiva com la col·laboració, el respecte, la cultura de l'esforç, la solidaritat o la competitivitat sana. No deixem de ser una escola, i per sobre de tot, “pluja fina” perquè els nostres infants s'identifiquin amb el seu entorn, en una ciutat cada cop més sensible, emotiva i cívica.
Josep González
Entrenador Benjamí Olimpyc Floresta



  • Comparteix:

COMENTARIS

Penso que és una gran feina la que estan fent els entrenadors amb aquests nens. Sense el seu ajut, no haurien arribat on són ara. Van començar a entrenar-se amb el Víctor quan tenien 5 anys, i per a ells és com un germà gran, pel Jose senten un gran respecte i molta admiració; els estimen molt als dos. És un plaer veure amb les ganes que entrenen i la il·lusió que tenen per jugar. L’entorn és immillorable, tots els pares valorem molt l’afecte que reben per part de tots, i els nens això també ho perceben, és per aquest motiu que tots plegats gaudim compartint el temps que passem junts. Es podria dir que l’Olympic, més que un club, és una gran família.

Marea Blava. Enviat el 22/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.