Ignasi Bassó: 'La Coordinadora és un valor que té la nostra ciutat'


  • Comparteix:

Ara fa vuit anys, que la Coordinadora d'Entitats Esportives existeix. Aquella primera intenció encara és vigent. Compartir les inquietuts i la realitat esportiva de formació i de competició de tots els Clubs de la ciutat. Ara fa vuit anys, tot estava per fer.

La remodelació de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler, la nova ZEM Jaume Tubau de Coll Favà són els principals exemples. Vull recordar la figura de l'Antonio Pérez que presidia la Coordinadora i va tenir un paper molt important a l'hora d'impulsar aquest canvi. Amb en Jaume Espina i en Juanra Subirats, van aconseguir aglutinar la majoria de clubs de la ciutat, per tal de compartir les problemàtiques i tenir una veu comuna davant de l'Ajuntament. Durant la presidència d'en Ramón Martos, Sant Cugat va créixer molt. Després de la primera inversió, calia no refredar els projectes de futur. En Ramón va fer més feina institucional i de consolidació.

Ara, fa dos anys vaig recollir el testimoni de la presidència de la Coordinadora, amb la clara intenció de seguir donant sentit a la plataforma i donar-li el valor que té per a la ciutat. La cohesió entre entitats, el propi coneixement, ens donarà una visió més global de la vida esportiva de la ciutat. Compartim objectius i filosofies de treball que transmeten els valors que aporta l'esport en el creixement i educació del joves de la ciutat. Per això, la possibilitat que ofereix la Coordinadora a tots els clubs, és aquesta taula de treball i de debat on ens mirem l'esport d'una manera global i generalista.

La Coordinadora va ser creada per sumar esforços, ara ja som catorze clubs. Els Clubs esportius hem de participar en el futur disseny de les instal·lacions i de l'ús òptim i del seu manteniment.

L'existència de la Coordinadora d'Entitats Esportives és un valor que té la nostra ciutat i que cal procurar que hi trobem un sentit per a tots els Clubs. Amb aquest esperit, seguirem treballant plegats. Conscients de la important tasca social que fan les entitats esportives de Sant Cugat.

Ignasi Bassó
President de la Coordinadora









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.