Josep March: 'La pedrera continuarà sent la principal protagonista dels èxits futurs de l'Handbol Sant Cugat'


  • Comparteix:

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat no ha pogut mantenir la categoria en la seva tornada aquesta temporada a la Lliga Catalana Sènior 'Antonio Lázaro'. Ara és el moment de recordar com hem arribat a aquest punt.

Fa dues temporades vam baixar de Lliga a 1a. Catalana, degut sobretot a la reducció obligada del nombre d'equips dins la primera d'elles. Li vam proposar a en Jordi De la Cruz que es fes càrrec de portar l'equip i intentar pujar de categoria en un termini de 2 anys. Era el compromís amb ell, sabent que quan baixés és molt difícil pujar a l'any següent, i que aviat s'hauria de produir un canvi de jugadors, alguns d'ells molt veterans, comptant només amb una plantilla que està formada per gairebé el 100% per jugadors santcugatencs..
El projecte va resultar un èxit, vam pujar en un sol any, i en Jordi De la Cruz va portar de manera brillant aquesta difícil tasca de tornar a la màxima categoria catalana. Però ara ens hem trobat amb diversos factors negatius: les greus lesions a l'inici de temporada (3 jugadors, dels 4 més veterans de l'equip), les baixes inesperades d'altres jugadors, la joventut i inexperiència dels nous, procedents del Juvenil, i finalment l'alt nivell que han demostrat els altres 13 equips de la Lliga. Tot això ha condicionat molt tota la temporada.
Ara toca donar per acabada la competició i començar a planificar el proper any sabent que tenim possibilitats de recuperar jugadors i que els més joves acumularan un any més d'experiència. No descartem fitxatges però la pedrera del club continuarà essent la principal protagonista dels èxits futurs de l'Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.