Miquel Martínez: 'On no arriben els diners, arriben els voluntaris'


  • Comparteix:

miquel.martinez

Miquel Martinez


Publicat: el 21/set/09
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Ha arribat el primer moment de la temporada on tots junts pares i filles hem pogut gaudir d'una gran festa, la sisena edició del torneig internacional de Voleibol Ciutat de Sant Cugat exclusivament per a noies entre 12 i 18 anys.

ESCOLTA-HO

Una festa amb molts convidats gent de tota Catalunya, de molts indrets de l'Estat i d'uns quants països europeus. La participació aquest any ha estat espectacular amb 420 noies, 24 clubs i 36 equips.
En els actuals moments de crisi econòmica, el fet que l'interès en participar no hagi baixat indica que l'esport és un valor que supera les dificultats i compensa sacrificis.
Aquests any el Torneig es diu definitivament 'Ciutat de Sant Cugat', i és així perquè creiem que per la ciutat és un esdeveniment destacat, un aparador per a la gent del voleibol d'arreu.
L'organització aquest any ha estat especialment complicada, sobretot per la manca de recursos econòmics, però on no arriben els diners arriben les mans i els peus dels voluntaris que hi col·laboren. Moltes gràcies a tots!!!
Creiem que ha estat un nou èxit, que ens podem felicitar i sentir-nos orgullosos d'haver deixat a tots els participants un bon record d'aquesta la nostra ciutat.


Miquel Martínez
President del Club Voleibol Sant Cugat
www.cvsantcugat.com





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.