Miquel Martínez: 'Aquest equip és un model a seguir per a totes les noies'


  • Comparteix:

miquel.martinez

Miquel Martinez


Publicat: el 1/feb/10
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

La classificació per jugar la fase final de la Super lliga júnior, ens ha vingut com un premi inesperat. Premi que referma i fa bona l'idea bàsica del club, invertir treball i persones qualificades en els equips inferiors, fomentar l'esforç, el sacrifici, el compromís, ensenyar que el treball sempre fa millorar.

ESCOLTA-HO

El camí seguit per aquestes noies no ha estat fàcil molts entrenaments, moltes hores dedicades, per algunes molts anys de voleibol i de nou arriba un gran premi, una il·lusió aconseguida i us asseguro que ben guanyada.
Per tot això aquest equip es converteix en un model a seguir per a les més petites, la majoria d'elles ja saben o estan aprenent que jugar en aquest club requereix una gran dosi d'il·lusió i de treball, però també saben o aprenen que aquest és el camí per cobrir l'objectiu principal 'Millorar, i fer-ho alhora com esportistes i com persones'.
Del cos tècnic, que dir, que és de luxe, la seva gran implicació i dedicació ha fet que això passi. Felicitats i Bona feina!!
També felicitar als pares, sovint no es té en compte el paper dels pares, darrera d'un esportista entregat s'amaguen uns pares pacients i abnegats que dosifiquen les frustracions i les alegries del seus fills, que recolzen en el moments difícils i esperonen quan cal. Us puc assegurar que darrera aquestes noies hi ha un gran grup de pares, per això els resultats estan aquí i espereu que no s'ha acabat.!!!


Miquel Martínez
President del Club Voleibol Sant Cugat
www.cvsantcugat.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.