Josep Antón: 'La UESC es mereix estar a la Primera Nacional'


  • Comparteix:

josep.anton

Josep Anton


Publicat: el 18/abr/10
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

No ha estat una temporada fàcil. Vam estar ballant entre la segona plaça, que ens permetia disputar la fase d'ascens, i la tercera, que ens deixava fora, durant tot el tram final de la lliga. I malgrat tot ja hi tornem a ser, l'any que ve ens retrobarem amb la que ha estat la nostra categoria la major part de l'última dècada.

ESCOLTA-HO

I ho hem aconseguit set anys després de rubricar l'ascens per primer cop a Getafe, amb un equip pràcticament idèntic: dos jugadors de la casa, Josep Antón i Enric Bosch, acompanyats aquest cop per Francesc Castillo, que després de la seva llarga trajectòria defensant els colors vermell-i-negres, ja s'hi pot considerar també en substitució de Christian Flores i Manel Morago.
La situació de l'entitat ha canviat. Aleshores ens trobàvem immersos en una dinàmica molt positiva havent sumat 6 ascensos en 6 temporades, partint desde segona provincial, la segona categoria més baixa. Enguany havíem de remuntar el vol després de la pitjor campanya esportivament parlant de la secció.
És per això que ara ens alegrem de poder-ho dir ben alt. És la nostra categoria, ha quedat demostrat, la UESC de tennis taula som de Primera Nacional!


Josep Antón
Palista de la UESC de tennis taula
www.fundaciouesc.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.