Miquel Martínez: 'Sant Cugat és ciutat coneguda i reconeguda pel voleibol'


  • Comparteix:

miquel.martinez

Miquel Martinez


Publicat: el 13/set/10
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquests dies estem preparant amb il·lusió la setena edició del torneig internacional. Pel nostre club la celebració d'aquest esdeveniment ens omple d'orgull perquè per dos dies ens deixa ensenyar a la ciutat els nostres equips de base convertint la zona esportiva de Rambla del Celler en una gran festa del voleibol santcugatenc.

ESCOLTA-HO

Set edicions han passat molt ràpid i cada any el torneig està més consolidat i és més conegut arreu, durant aquest temps ja són molts els països que hi han participat França, Portugal, Itàlia, Noruega, Polònia, Suïssa, Croàcia en aquesta edició incorporem a la llista Letònia i Eslovènia.
També és destacable la difusió que ha adquirit el torneig a nivell estatal aquest 7è torneig serà l'edició més estatal amb set equips espanyols provinents de les comunitats de València, Madrid i País Basc.
Aquest any repetim la fórmula de l'any passat hi participaran un total de 36 equips dels que 12 equips seran no catalans amb la participació de tres països europeus Itàlia, Letònia i Eslovènia.
En aquests temps tan difícils per l'esport de qualitat el Club Voleibol Sant Cugat continuem apostant per l'organització d'aquest torneig i mantenint-ho com l'acte esportiu més important de la temporada. Les motivacions són clares com el treball amb la base, generar il·lusió per jugar a voleibol, implicar a la nostra massa social a la col·laboració i a comprometre's en la vida del club.

El resultat final és clar, Sant Cugat és ciutat coneguda i reconeguda també pel voleibol, el nostre projecte formatiu és reconegut i valorat arreu i els nostres equips respectats allà on van.
Tot això solament pel torneig? No. El torneig és el tret d'inici de la temporada hi ha molt més, un equip a Superlliga 2, un equip a Supelliga Junior, un Campió de Catalunya i 120 noies i les seves famílies amb l'il·lusió de gaudir del voleibol.

Si teniu una estona passeu pels pavellons de Sant Cugat els dies 18 i 19 de setembre.

També podeu tafanejar el web oficial del torneig http://torneig.cvsantcugat.com/


Miquel Martínez
President del Club Voleibol Sant Cugat
www.cvsantcugat.com





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.