Miquel Martínez: 'Teníem un somni i s'ha aconseguit, tenir el millor volei català'


  • Comparteix:

miquel.martinez

Miquel Martinez


Publicat: el 10/mai/11
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest cap de setmana emmarcat en el partit de la selecció catalana absoluta que aquest any s'ha celebrat a Sabadell, Catalunya-Montenegro masculí i femení, la federació catalana ha fet un homenatge a les seleccions de menors infantil i cadet que ha guanyat el campionat i subcampionat d'Espanya. El voleibol de Sant Cugat representat amb tres jugadores infantils, dues cadets i dues sèniors en la selecció absoluta.

ESCOLTA-HO

Dins dels actes de celebració d'aquesta diada del voleibol català s'han repartit els premis al Campionat de Catalunya de menors, Sant Cugat amb el seu l'infantil, cadet i juvenil premiats com a campions de Catalunya.
Fins aquí, el resum esportiu visible, faltaria descriure el treball dels altres equips del club i que tots han assolit els seus objectius esportius amb èxit.

Si hi sumes la il·lusió que s'ha generat al voltant dels equips i els moments viscuts, potser podríem pensar que si un dia vam tenir un somni, tenir el millor voleibol català, aquest somni enguany ha passat.

Aquest és el voleibol que hem fet. El millor i el que haurem de gestionar a partir d'ara, el projecte formatiu no s'acaba mai i aquest és el compromís.


Miquel Martínez
President del Club Voleibol Sant Cugat
www.cvsantcugat.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.