Martínez (Voleibol Sant Cugat): 'Serem el centre del voleibol de formació i això és una responsabilitat'


  • Comparteix:

miquel.martinez

Miquel Martinez


Publicat: el 20/feb/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

El pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix acollirà la Superlliga Junior femenina que organitza el nostre club. Aquesta setmana serem el centre del voleibol de formació, Sant Cugat i el nostre club de voleibol estaran al punt de mira, s'avaluarà la nostra capacitat organitzativa i tenint en compte que participarem amb un gran equip que tothom coneix i respecte, és una gran responsabilitat.

No és un any fàcil ni per participar ni per organitzar esdeveniments com aquest, l'esforç dels equips per venir mereix el nostre respecte. Aquest esforç és el que dóna valor a competicions com aquesta, en definitiva l'elit del voleibol juvenil estatal jugarà a Valldoreix.

Catalunya poc a poc es va consolidant com una de les comunitats més representatives del nivell espanyol, quatre equips catalans defensaran aquesta afirmació, CV Esplugues, CVB Barça, CV Vall d’Hebron i nosaltres. Quatre equips canaris, amb l'Arona Stop&Shop (Tenerife), Gran Canària 2014 (Las Palmas), CV San Roque (Las Palmas) i Jamper Aguere (Tenerife), qualsevol d’ells candidats al títol.

Dos equips de la Rioja l'Haro Rioja Voley i Nuchar Eurochamp Murillo.

Un gallec L’EMEVE (Lugo) i un dels equips amb mes nivell del campionat Feel Volley Alcobenas (Madrid).

Presentem un equip amb una trajectòria esportiva digna de mèrit ja porten acumulats alguns títols. És el resultat d'un procés basat en el treball i dirigit pels millors tècnics catalans i capaç de competir amb tots.

Algunes d'aquestes noies porten des dels 8 anys jugant a voleibol, han entrenat amb el seu equip amb el de categoria superior i moltes juguen dos partits a la setmana el voleibol és la seva passió.

Aquesta passió és la que hem de traslladar a la resta del club i a la ciutat perquè s'acostin al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix a gaudir d'aquest esport, que poc a poc es va convertint en un gran esport femení.


Miquel Martínez és el president del Club Voleibol Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.