Ciclisme urbà a Sant Cugat


  • Comparteix:

rafa.robledo

Rafa Robledo


Publicat: el 22/oct/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa pocs dies s'ha celebrat a la nostra ciutat el 4t Congrés de la Bicicleta i els resultats pel que fa als interessos dels que anem i venim pels carrers de Sant Cugat estan per definir. Els congressos moltes vegades tenen això, que van molt bé pels congressistes però no se sap on van a parar amb la quotidianitat.

ESCOLTA-HO

La Unió Ciclista Sant Cugat té previst fer un anàlisi per mirar que tot aquest dispendi no sigui solament un apunt en el calendari d'actes socials o de qualsevol tipus. Tenim interès, i molt, en què el Congrés de la Bicicleta de Sant Cugat signifiqui un pas endavant important en la temàtica, aviat problemàtica, de la bicicleta com a mitjà de transport alternatiu, pràctic i sostenible que tothom manifesta, o pontifica, a la que l'ocasió els ho permet. És un repte que ens hem d'imposar, substituir el cotxe com a mitjà de transport rei arreu del món mundial i tornar als vells i sans costums de desplaçar-nos pel nostre entorn urbà amb el mitjà més escaient i si ens estalviem algun caleró millor que millor, i per adobar-ho més fent salut.

RAFA ROBLEDO és president de la Unió Ciclista Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.