El Volei Sant Cugat posa punt final a la seva travessa pel desert


  • Comparteix:

dani.aguila.aviles

Dani Aguila Aviles


Publicat: el 28/oct/13
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa algunes setmanes recordàvem com un equip, el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení, tornava a tocar el cel en el retorn a l'Ok Lliga. Només havia passat una temporada, curat penitència tenint en compte el llarg camí pel desert que ha passat el Club Voleibol Sant Cugat. Set anys a l'exili, allunya d'una categoria acord amb la magnitud i història del club, la Superlliga femenina.

ESCOLTA-HO

Aquest diumenge s'ha viscut una festa amb una petita fissura al final, l'equip de Rafa Ruiz no ha pogut rematar el matx i ha acabat caient i ha acabat caient contra l'Extremadura Arroyo en el retorn a la competició d'or estatal. Qui està fincat a les grans competicions és el Junior. L'equip femení madura, a foc lent, un possible èxit que sigui un abans i un després en l'esport santcugatenc en molts anys. Les noies de Joan Vidal són colíders i, sobretot, candidates a tot. A un possible títol de la categoria de la Divisió d'Honor o a una Copa de la Reina, uns melosos trofeus als quals la ciutat està, malauradament, poc acostumada. L'equip masculí ha vençut amb desgana, oblidant l'stick a la primera meitat i resolent a la segona. De totes maneres, els de Dabanch segueixen provant de treure el cap, aprofitant les poques escletxes que cedeixen el pòquer de grans.

I acabem amb dos petits mossets dolços. Un que fa la sensació que es pot culminar amb un dels èxits més ensucrats de l'any. El CRSC ha apallissat a València i ja duu dues victòries. Dos de dos, amb contundència, i esperant l'home vingut de les illes, el fidjià Joji Cama Wasigitoni. I l'altre, uns dels punts més esperats de les darreres setmanes, més que eufòrics estaven els jugadors de l'Olímpyc després de sumar el primer triomf de l'any. Va ser a la pista d'un equip que, fent joc amb el seu nom, esperem que sigui un auguri per als de Xaloc Rion. La primera victòria, a casa de la Prosperitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.