The City's Last Noise, finalistes del festival Indie·Pendent


Temes relacionats

Espart i City's Last Noise arrenquen el cicle de concerts joves amb èxit (12/abr/08)


  • Comparteix:

The City's Last Noise al Teatre la Unió

The City's Last Noise al Teatre la Unió

El grup The City's Last Noise és un dels quatre finalistes del concurs Indie·Pendent. La gran final tindrà lloc el 3 de juliol, amb l'actuació dels quatre aspirants a guanyar el premi. Un dia en un estudi professional i la realització d'un vídeo musical a més d'una dotació econòmica són la recompensa d'aquest certamen.

El grup on canta el santcugatenc Gerard de Pablo tocarà la nit del 3 de juliol a la Sala Apolo 2 de Barcelona, conjuntament amb els altres tres grups finalistes. Si guanyen, The City's Last Noise aconseguiran la gravació d'un videoclip professional de la mà d'Activa Films, i la gravació durant un dia a l'estudi professional La Fi del Món, a més d'una part de la recaptació de les entrades als diversos concerts del concurs.
Però els finalistes del concurs tampoc marxen amb les mans buides. Com a mínim hauran actuat a sales com la Monasterio i l'Apolo 2 en les diverses fases del concurs, a més de la promoció a diversos mitjans i pàgines web que col·laboren amb l'event, com BCN Week, Scanner FM, MauMau Underground, Club Collective, No Muzak o la mateixa web d'Indie·Pendent.

A banda de l'Indie·Pendent, The City's Last Noise participen també al concurs Rock & Call, organitzat per Samsung Mobile. Les votacions es fan per internet i el premi consisteix en la gravació d'un disc en un estudi professional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.