Una nit de rumba i l'actuació de Feliu Ventura, plats forts de la celebració del 5è aniversari del Terra Dolça


  • Comparteix:

Feliu Ventura actuarà aquest mes al Terra Dolça

Feliu Ventura actuarà aquest mes al Terra Dolça

L'espai Terra Dolça celebra els seus cinc anys de vida amb un mes de maig farcit d'activitats i una gran festa d'aniversari a la plaça de Sant Pere. Pel que fa a l'activitat musical, l'espai proposa un concert del cantautor Feliu Ventura i una nit de rumba amb els grups Rumb al Bar i Tabaloko.

L'espai Terra Dolça tancarà aquest mes amb una gran festa que comptarà amb activitats de tota mena. L'últim dissabte de maig l'espai es traslladarà a la plaça de Sant Pere, on tindrà lloc l'actuació dels Bastoners de Sant Cugat, activitats per a la canalla, teatre i, finalment, un sopar a la fresca amenitzat per un concert de rumba. Els grups Rumb al Bar i Tabaloko posaran la música en un sopar que costarà uns quatre euros.

El responsable de l'espai, Guim Pros, ha mostrat a Cugat.cat la seva satisfacció per la trajectòria del Terra Dolça.

Guim Pros

De moment molt contents de com ha anat. En cinc anys ja som un referent en activitats culturals per una part de la població.


El penúltim diumenge de mes el cantautor de Xàtiva, Feliu Ventura, tornarà a actuar al Terra Dolça en motiu de l'aniversari de l'espai. El compositor interpretarà diverses peces en un concert íntim. Les entrades tenen un preu de 10 euros i ja són a la venda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.