Districte STC: Mou-te IV


  • Comparteix:

Moment de l'actuació de Saravacalé en la tercera edició del 'Mou-te'

Moment de l'actuació de Saravacalé en la tercera edició del 'Mou-te'

Avui s'obre el període d'inscripcions per participar al 'Mou-te'. Després d'uns mesos d'aturada, el cicle de tardor torna amb novetats. Els artistes interessats en participar poden presentar les seves propostes des d'avui fins al 6 de setembre.

A diferència de les edicions anteriors, on tenien lloc 10 concerts, en aquesta ocasió se'n realitzaran cinc, entre els mesos d'octubre i desembre. Els protagonistes d'aquestes actuacions seran quatre formacions amb components santcugatencs i una de fora de la ciutat.

Per participar al 'Mou-te' cal fer arribar a les instal·lacions de Cugat.cat dues maquetes en format CD amb, com a mínim, quatre temes, el repertori aproximat de la possible actuació i les necessitats tècniques de la banda. A més, cal adjuntar el currículum de la formació o el solista amb imatges i, si n'hi ha, videoclip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.