La Porta dels Somnis respira 'Aire Lliure' a Cugat tv


  • Comparteix:

La Porta dels Somnis ha presentat en exclusiva temes del seu darrer treball 'Aire Lliure' a Cugat tv. El grup ha interpretat en format acústic les cançons 'Cada Melodia' i la que dóna nom al nou treball, 'Aire Lliure'.



Els santcugatencs La Porta dels Somnis estrenen nou disc, 'Aire Lliure', i el plató de Cugat tv ha estat la primera parada on el grup ha promocionat aquest nou àlbum.

Les guitarres d'Oriol i Jaume Saltor i la veu de la Virgínia Martínez han interpretat el primer single de l'àlbum, 'Aire Lliure', i 'Cada Melodia'. Aquest petit tast del nou treball de la banda santcugatenca es pot trobar al programa 'Desendolla't' del canal Música, a Cugat tv.

A banda de les dues cançons que el grup ha interpretat al plató de Cugat tv, el disc compta amb altres temes destacats com 'Aquí'. Aquesta cançó és la banda sonora de la tardor a TV3, fet que suposa una gran promoció pel grup arreu de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.