La soprano santcugatenca Júlia Farrés obté el tercer premi al Concours International de Pûteaux


Temes relacionats

Cinc noves precandidatures als premis Ciutat de Sant Cugat ( 8/des/10)

La soprano santcugatenca Júlia Farrés guanya el tercer premi d'un concurs a Itàlia (10/jul/10)


  • Comparteix:

La soprano santcugatenca Júlia Farrés ha obtingut el 3er premi en el 'Concours International de Belcanto de Vincenzo Bellini', celebrat a París, atorgat a 'La millor interpretació d'una ària en francès'. Aquest és el segon guardó d'aquesta mena que la soprano santcugatenca rep en el període d'un any, un reconeixement a la seva trajectòria i al treball diari.

El passat 13 de desembre va tenir lloc a Pûteaux, París, el 'Concours International de Belcanto Vincenzo Bellini', organitzat per l'associació Musicarte.

Van participar-hi un total de 12 candidats de tot el món seleccionats pel director d'orquestra Marco Guidarini, president de l'associació Musicarte, dels quals Júlia Farrés en va ser una de les guanyadores.

La soprano santcugatenca es va fer amb el 3er premi, atorgat a 'La millor interpretació d'una ària en francès'. Júlia parla del guardó amb aquestes paraules.



Júlia Farrés Llongueras

Obtenir un premi sempre és un reconeixement a un esforç, tot i que la carrera es construeix a partir de l'esforç diari.




El jurat del concurs estava conformat per diferents personalitats rellevants del món de la lírica, com la soprano June Anderson; el director artístic del Teatre de l'Òpera de Roma, Alessio Vlad; el director artístic del Teatre San Carlo de Nàpols,Sergio Segalini o el director del Festival Bellini de Catània, Enrico Castiglione, entre d'altres.

Aquest no és el primer guardó d'aquesta mena que la soprano santcugatenca rep d'un jurat internacional, ja que el passat mes de juny també va ser premiada en el concurs internacional de cant presidit pel prestigiós baríton Renato Bruson.

Amb aquest currículum a les esquenes es presenta un any molt mogut per a Júlia Farrés. A finals de mes participarà en un espectacle sobre una obra de Goethe a Itàlia, a l'abril col·laborarà amb l'Orquestra de Cambra de Berlín i a finals del mateix mes vindrà a Sant Cugat, on cantarà al Carmina Burana de Carl Orff que tindrà lloc al Teatre Auditori.

Júlia Farrés és, a més, una de les pre-seleccionades per a obtenir el Premi Ciutat de sant cugat d'enguany, un reconeixement que no s'esperava i del que està molt agraïda.


Julia Farres

La veritat és que em va sorprende, ja que sempre t'imagines que la gent seleccionada és gent amb més trajectòria.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.